久久99国产亚洲高清观看首页,久久久久综合精品福利啪啪,国产成人免费午夜在线观看,91视频网,久久精品国产福利国产琪琪,久久国产精品免费观看,国产精品成

高二英語句子改寫復(fù)習(xí)題目及答案

時間:2022-05-02 21:03:46 改寫 我要投稿
  • 相關(guān)推薦

高二英語句子改寫復(fù)習(xí)題目及答案

  高二英語復(fù)習(xí)必看:句子改寫

  1. The train is likely to be late.

高二英語句子改寫復(fù)習(xí)題目及答案

  It ______ ______ ______ the train will be late.

  答案:is likely that

  2. It is likely that the typhoon will sweep across the island.

  The typhoon ______ ______ ______ ______ across the island.

  答案:is likely to sweep

  3. I think trying to stop the couple quarrelling will be of no use.

  I think it's ______ ______ ______ to stop the couple quarrelling.

  答案:no use trying

  4. Every time I was in trouble, he had no hesitation in helping me.

  Every time I was in trouble, he came to help me ______ ______.

  答案:without hesitation

  5. He never hesitates to help if I have any problem.

  He always helps me ______ ______ if I have any problem.

  答案:without hesitation

  6. I crossed the street so as not to meet him, but he saw me and came running towards me.

  I crossed the street to ______ ______ him, but he saw me and came running towards me.

  答案:avoid seeing

  7. It seems that the students in that class have all passed the qualified exam.

  All of the students in that class ______ ______ ______ ______ the qualified exam.

  答案:seem to have passed

  8. It seems that the boys of the class are playing football on the playground.

  The boys of the class ______ ______ ______ ______ football on the playground.

  答案:seem to be playing

【高二英語句子改寫復(fù)習(xí)題目及答案】相關(guān)文章:

燈謎題目和答案02-17

鬧元宵猜燈謎題目及答案08-29

駱駝?wù)f明文閱讀題目答案07-22

溝通題目英語作文02-09

環(huán)境題目英語作文02-03

我,高二了為題目的作文02-01

元宵節(jié)的燈謎題題目附答案09-02

英語作文題目01-28

關(guān)于自信題目英語作文01-28

題目為運(yùn)動的小學(xué)英語作文01-28

陆丰市| 邵阳县| 镇安县| 买车| 商都县| 喀喇| 林甸县| 博乐市| 彭山县| 苍梧县| 神农架林区| 兴海县| 合江县| 屏边| 读书| 益阳市| 宁陕县| 嵊泗县| 托克托县| 旌德县| 交口县| 龙海市| 独山县| 绥芬河市| 渑池县| 南丰县| 河北区| 本溪| 稷山县| 台安县| 栖霞市| 岐山县| 阿瓦提县| 谢通门县| 汉沽区| 隆安县| 遂溪县| 青川县| 同江市| 泽普县| 和田县|